SPLETNI TEČAJ

Urejena in organizirana kuhinja

V treh korakih preuredi svojo kuhinjo ter prihrani svoj ČAS in DENAR! Ne odlašaj več, sprememba je mogoča! 

Za spremembo potrebujeva le 19 minut na dan!  

 

SPLETNI TEČAJ

Urejena in organizirana kuhinja

V treh korakih preuredi svojo kuhinjo ter prihrani svoj čas in denar

Za spremembo potrebujeva le 19 minut na dan!

TA TEČAJ JE ZATE, če si želiš:

na enostaven način in s praktičnimi nasveti urediti svojo kuhinjo, ne da pri tem dosežeš spremembo le za slabih 14 dni.

da ne boš več izgubljala časa in živcev zaradi prenatrpanih predalov in nepraktično urejenih omar.

da ne boš več izgubljala denarja zaradi nepregledne shrambe in hladilnika, kjer se vam pokvari vsaj en del hrane znova in znova.

»Že zjutraj me polno
korito umazane posode
spravi v slabo voljo in me opomni, kaj vse bi morala že narediti … To mi ni všeč, a ne vem kako in kje sploh začeti!«

»Opazila sem, da se
nam na kuhinjskem
pultu nabira vsa možna krama, neke drobnarije in stvari, ki sploh ne sodijo v kuhinjo. Pa vse pospravim in je čez par dni spet krama nazaj. Ne vem več kaj naj naredim!«

»Ahh, predali in omare
so nepregledne, prepolne
stvari, ki sem jih kupila ali pa dobila skozi leta. Ne vem, kako naj se sploh odločim, kaj naj dam stran. Vsega mi je škoda!«

»Že tako imamo majhno
kuhinjo in zelo malo
prostora na pultih. Da o shrambi sploh ne govorim. Totalen nered. Zavržemo veliko hrane, ker sploh ne vemo, kaj imamo doma. In potem kupujemo tisto, kar že imamo. In smo v nekem začaranem krogu!«

Si to ti? So to tvoje besede? Ne skrbi, nisi edina. S teboj je vse ok. Nihče nas v resnici ni naučil, kako se posloviti od stvari, ki smo jih kupili sami ali pa prejeli od drugega, če začnemo opažati, da nas te stvari le še dušijo. Prav tako nas v šoli ni nihče naučil, da je ščepec organizacije v kuhinji lahko tisto, kar nam pomaga, da stvari vsi v družini lažje vračajo nazaj na svoja mesta. In da so rutine lahko ključne pri tem, da je skrb za dom veliko lažja, kot si morda misliš. Ja, tudi v realnosti in ne samo v teoriji. Vse to pa še ne pomeni, da se ti danes tega ne moreš naučiti in potem na 1,2,3 vse trike in nasvete preneseš tudi v svojo kuhinjo. In to z enostavnimi, jasnimi koraki v samo 19 minutah na dan.

Draga Tina! Hvaležna sem ti za ta odličen tečaj. S tako lahkotnostjo in prijaznostjo si nas vodila čez vse naloge, da vse skupaj sploh ni bilo težko! Ko ima vsaka stvar v kuhinji svoje mesto, je res vse skupaj enostavno. Večerni reset kuhinje mi je prišel že v navado in zjutraj je krasen občutek vstopiti v pospravljeno kuhinjo! Z veseljem se bom pridružila v nadaljevani tečaj in se lotila še drugih prostorov v hiši!

Mirjam

tečajnica

Yes! Jaz srčno priporočam! Kmalu bo eno leto odkar sem s Tininimi nasveti pospravila kuhinjo. In je še vedno super: nimam nobene odvečne krame, vse, kar potrebujem zlahka vzamem (in name ne pade 5 paketov servetov, ponev in ovseno mleko). 
Pa točno vem, da nimam neke hrane s pretečenim rokom. In nakupovanje je izi, ker takoj vem, kaj manjka. Uuu še nekaj je. 13 let imam to kuhinjo. In nekatere stvari so bile od začetka do lani nefunkcionalno pospravljene. 12 let? Prav Tina je mogla priti. In hvaležna sem ti do neba, Tina!

Sanja

tečajnica

Vse boljše se v kuhinji počutim že sedaj, ko je urejene šele del shrambe. Kmalu grem na kozarce, krožnike, pribor. Pult-mizo pa sproti rihtam in je skoraj že ok!! Hvala ti za vse nasvete!

Sandra

tečajnica

Kaj če bi vsak dan začela v urejeni kuhinji, brez tega, da bi večer prej morala pospravljanju nameniti več kot 15 minut?

💗 Kaj če bi vzdrževanje reda v kuhinji postalo res na izi?
💗 Kaj če bi imela super pregled nad živili v hladilniku in shrambi in bi tako prihranila denar, saj hrane ne bi več morali metati v smeti?
💗 Kaj če bi načrtovanje jedilnika postalo vaša družinska stalnica, ti pa bi si končno oddahnila, saj se ne bi več živcirala z ugotavljanjem »kaj danes kuhati?«
💗 Kaj če bi končno tudi drugi družinski člani vedeli kam pospraviti posodo iz pomivalnega stroja?
💗 Kaj če bi vaši kuhinjski pulti, predali in omare končno zadihali (in s tem tudi ti!), saj bi se poslovili od stvari, ki za vas nimajo več nobene vrednosti?

Urejena in organizirana kuhinja skozi N.O.R. sistem

Najpogostejša napaka, da se vrtimo v začaranem krogu pospravljanje-prelaganje-iskanje stvari je to, da se lotimo le površinskega pospravljanja. Prvi in najpomembnejši korak do urejene kuhinje na dolgi rok je to, da se lotiš odpravljanja navlake z odločnostjo in zaupanjem!

Veš kaj se ti s tem tečajem lahko spremeni?

Kuhinjski predali in omare bodo veliko bolj pregledni in organizirani tako, da boste stvari lažje našli in jih tudi enostavno vračali nazaj.

Kar naenkrat boste prihranili denar, saj hrane ne boste več metali strani.

Ker bo kuhinja urejena in pregledna, ne boš izgubljala časa s prekladanjem in iskanjem stvari.

Kupi krame bodo izginili s kuhinjskih pultov, tako da bo tudi peka pit, burekov ali česarkoli drugega, s čimer si običajno odlašala, veliko lažja!

Kako to gre?

Ko se vključiš v tečaj, te čakajo:

  • štirje spletni seminarji, kjer te vodim skozi N.O.R. sistem urejanja kuhinje (zate sem pripravila paket posnetkov, ki si jih lahko pogledaš kadarkoli):
    • Naučim te kako odločno odpraviti navlako, da pri tem nimaš slabe vesti in 1001 pomislek
    • Pokažem ti kako se loti organizacije s pomočjo konkretnih & praktičnih rešitev
    • Priporočam ti rutine, ki ti pomagajo, da bodo opravila v kuhinji lažja! Pokažem ti različne načine kako se lahko lotiš načrtovanja jedilnika, da ob tem ne občutiš dodatnega stresa! 
  • pdf plonk listke z jasnimi in enostavnimi navodili za vsak KORAK posebej
  • e-sporočila z dodatno motivacijo in kuhinjskimi triki

Redna cena programa je 67 €.
 
Ne odlašaj, pojdi v akcijo sedaj inprihrani čas, denar in energijo! 
 
+ BONUS: 

Praktičen seminar glede organizacije časa in ti odgovori na vprašanje “Kje naj najdem čas še za odpravljanje navlake?”

 

Nekaj uspešnih zgodb…

Ta tečaj ni za vsakogar, je pa zate, če:

IMAŠ DOVOLJ
tega, da ti že ob jutranji kavi na glavi pristane kakšna stvar iz zgornje omarice ali pa te tisti najbolj nametani predal spravi v slabo voljo.

VEŠ, DA SI ZASLUŽIŠ
kuhinjo, kjer bodo tudi drugi družinski člani vedeli, kje so stvari in te ne bodo vsaj trikrat na dan vprašali, kje imate kaj pospravljeno.

ČUTIŠ, DA JE ČAS,
da nehaš izgubljati svoj prostor, energijo in čas s stvarmi, ki te le dušijo in so zate izgubile vrednost. Sedaj si se pripravljena prav zares od njih posloviti. #adijoneuporabnadarila #adijozgrešeninakupi

Ni pa zate, če:

POTREBUJEŠ
intenzivno individualno podporo, da se soočiš z čustvenimi blokadami, ki te držijo v oklepanju stvari (v tem primeru si dobrodošla, da se mi oglasiš na email tina@tinasimcic.si in bova našli rešitev zate)

NE ŽELIŠ
narediti nobene spremembe v navadah,
ki si jih v kuhinji ustvari skozi leta

Hej Tina, sem želela deliti še svojo izkušnjo! Res sem vesela, da sva se spoznali. Prej si nisem mislila, da je pospravljanje lahko tudi bolj lahkotno, se mi je vedno zdelo, da rabiš vložiti ful časa in dela, da se pozna. Odkar sem uredila kuhinjo po tvojem programu, sem noro navdušena, ker je že nekaj mimo, kuhinja pa še ni nazaj razmetana (sem dala jasna navodila, kako naj gredo stvari takoj nazaj na svoja mesta). Hvala, da si mi pomagala narediti preskok v mislih, da mi daješ navdih in motivacijo za naprej in sploh, da si mi pokazala, da je mogoče!

Paole

tečajnica

Jaz sem se pa včeraj lotila shrambe, sicer še ni čisto gotova, ampak razlika je očitna. Uredila sem tudi predale v kuhinji, danes hladilnika, z ostalim sem pa kar zadovoljna.

Boža

tečajnica

To je to! Vse na svojem mestu! Hrane ne mečemo več stran. Na telefonu je vedno pripravljen seznam hrane, ki jo imamo vedno doma, tako da komaj nekaj zmanjka, si lahko označim. Jedilnik tudi ful pomaga! Hvala Tina! Vesela sem, da sta se najini poti srečali.

Manca

tečajnica

Najbolj pogosta vprašanja,
ki se lahko pojavijo v tvojih mislih:

Ko se odločiš in plačaš tečaj, ti dodelimo dostop do spletne učilnice, kjer si vse naložene materiale lahko pogledaš v svojem tempu, saj dostop do njih ni časovno omejen.

Tečaj se zate začne, ko ga plačaš.

Ni problema, piši mi na tina@tinasimcic.si in z veseljem ti odgovorim.

Tudi sama sem mamica,
žena, podjetnica,

zato čutim tvoj občutek preplavljenosti, ki te (včasih) ujame, ko pljuješ med različnimi vlogami. A danes vem, da manj navlake doma pomeni tudi več časa za vse tisto, kar mi je resnično v veselje. Manj navlake pomeni tudi manj stresa in več lahkotnosti!

Draga moja, lahko pomagam tudi tebi! Tudi ti se zmoreš posloviti od vsega, kar ti ne služi in zaživiš bolj svobodno življenje doma!

Zakaj sem pravi naslov, da ti lahko pomagam?

Ker sem se tudi sama utapljala v občutkih, da se vrtim v začaranem krogu nenehnega pospravljanja, prelaganja in iskanja stvari. Ko pa sem končno vse uspela urediti, pa sta se navlaka in nered hitro vrnila.

Postopoma sem ugotovila kaj mi je v pomoč, da ohranjam urejenost in organiziranost, IN TO BREZ TEGA, da porabim ogromno časa in si vsakič znova dvigujem nivo stresa.

Danes z vsem svojim srcem verjamem v moč urejenega doma na hiter in enostaven način. 

Moje poslanstvo je pomagati preobremenjenim mamicam urediti dom tako, da v njem ponovno občutijo lahkotnost in veselje. Čas za pospravljanje zamenjajo za brezskrbno igro z otroki, za razvajanje sebe ali pa za druženje s partnerjem in prijatelji. Tega si vredna tudi ti!