Skoči na vsebino

Spletni program Urejen dom veselja

ODSTRANI NAVLAKO. ORGANIZIRAJ DOM. VPELJI RUTINE IN NA LAHKOTEN IN ENOSTAVEN NAČIN VZDRŽUJ UREJEN DOM BREZ DODATNEGA STRESA.

Si pripravljena z mano celostno odpraviti navlako in organizirati tisto, kar ti je v največji izziv, tako da se boš doma počutila bolj prijetno in razbremenjeno?

Naj ti pokažem, kako tvoji koraki na tej poti do urejenega doma veselja lahko postanejo krajši, učinkovitejši in predvsem lahkotnejši. 💗

Spletni program Urejen dom veselja

Spletni program Urejen dom veselja

ODSTRANI NAVLAKO. ORGANIZIRAJ DOM. VPELJI RUTINE IN NA LAHKOTEN IN ENOSTAVEN NAČIN VZDRŽUJ UREJEN DOM BREZ DODATNEGA STRESA.

Si pripravljena z mano celostno odpraviti navlako in organizirati celotni dom, tako da se boš doma počutila bolj prijetno in razbremenjeno?

Naj ti pokažem, kako tvoji koraki na tej poti do urejenega doma veselja lahko postanejo krajši, učinkovitejši in predvsem lahkotnejši. 💗

Kako bi tvoje življenje bilo drugačno, če …

Bi te zjutraj pričakalo stanovanje brez navlake, ki te sicer že zjutraj pahne v slabo voljo?

Bi v 12-tednih organizirala svoj dom SEBI V PRID z enostavnimi koraki in mojo podporo?

Bi končno nehala skrbeti kaj vse je v domu treba še postoriti?

Bi imela na teden vsaj 2 ure VEČ časa, saj bi se končno poslovila od nenehnega pospravljanja?

ČE vse to bereš in si misliš: TO JE TOČNO TO, kar si želim, potem vem, da si boš dala priložnost in se pridružila drugim isto mislečim ženskam.

Vem, kako je ko se doma ne počutiš prijetno, ker te obkroža preveč stvari, želiš si spremembe, pa ne veš KJE in KAKO bi bi sploh začela.

ZA SPREMEMBO POTREBUJEVA LE 20 MINUT NA DAN!

💗Predstavljaj si, da te vodim za roko s preverjenimi in enostavnimi načini za dosego bolj učinkovitih korakov pri odpravljanju navlake in urejanju doma.

💗 Predstavljaj si, da imaš ob sebi nekoga, ki ti pomaga, ko se pojavi prepreka. Ki ti pove, kako naprej, ko res več ne veš in ki te motivira, da greš naprej.

Naj ti povem mojo zgodbo…

V času druge porodniške sem se doma počutila vedno slabše. In zato sem velikokrat pobegnila v gozd, ki mi je predstavljal pravo oazo miru. Doma sem vedno bolj pogrešala umirjenost, kupi navlake, ki so se nam začeli nabirati po omarah in sčasoma tudi po tleh, so me vedno bolj dušili in motili. Velikokrat sem kje prebrala stavek »Razmetana hiša, srečni otroci« in sama sebe tolažila, da je to edina možnost, da naš dom pač še dolgo ne bo urejen. Seveda sem si želela samo to, da sta moja otroka srečna. Pri tem pa sem pozabila na sebe in na moje občutke doma, jaz se v domu polnem navlake nisem več dobro počutila. Naveličana sem bila nenehnega pospravljanja in prelaganja stvari iz enega konca na drugega. Ampak takrat sem sama sebe prepričala, da tako pač bo, dokler bosta otroka majhna.

Nato pa sem nekega dne začutila sem, da enostavno ne želim več ostati v občutku »PREŽIVETJA« in v mislih »TAKO PAČ JE!«. Začela sem iskati rešitev in sem jo tudi našla!

Danes vem, da mamice nismo na tem svetu zato, da le nenehno pospravljamo in da komaj čakamo, da otroci zaspijo, da potem dokončamo vsa gospodinjska opravila.

Danes dobro poznam korake, ki vodijo do urejenega doma veselja, do MANJ pospravljanja in do VEČ prostega časa. Prav te korake želim deliti s teboj v programu Urejen dom veselja.

Spletni program UREJEN DOM VESELJA je najboljša izbira zate, če…

💗 imaš dovolj nenehnega pospravljanja, pa ne zmoreš sama najti pravega načina kako urediti dom, da bo služil tebi in ne obratno;
💗 si začela z odpravljanjem navlake, ampak vedno prehitro izgubiš motivacijo;
💗 si res želiš spremembe, pa se vedno vrneš nazaj v kopičenje in nenehno pospravljanje;
💗  začneš odpravljati navlako, a se ti potem le kopiči še naprej doma, ker ne veš, kaj bi z njo naredila;​
💗 si želiš delati v svojem tempu, a vseeno z mojo podporo znotraj zaprte skupine, kjer boš dobila še dodatno motivacijo in inspiracijo? 

Skupaj bova na lahkoten način uredili najpomembnejše kategorije v tvojem domu:

KUHINJA

GARDEROBNA OMARA

OTROŠKE IGRAČKE IN UMETNINE

KOPALNICA

DNEVNA SOBA

PREDSOBA

Špela, tečajnica:
»Zdaj pa imam tudi jaz zmago leta najbrž. Hčerka je včeraj praznovala rd in sem morala konkretno pospraviti stvari, ker je bilo preprosto premalo prostora. Iz otroških sob sem odpravila navlako, igrače sem lepo založila v omare, kar nam ne služi od igrač sem dala stran. Tudi v jedilnici, kjer se nam je nabralo vsega, sem čisto pospravila. Tako da sem končno zadihala v našem domu in tudi po praznovanju sploh ni bilo toliko za pospravit, ker punce niso imele na razpolago vseh igrač. Res je bilo super. Pa nič se nismo kregali, res dosežek stoletja!«

Kaj vse dobiš v tečaju?

ODPRAVLJANJE NAVLAKE

 • Kako se lotiti odpravljanja navlake (različne metode)
 • Pomočniki pri odpravljanju navlake
 • Kako začeti, če čutiš, da je vsega preveč in da ne zmoreš?
 • Kako ohraniti motivacijo tudi takrat, ko se vmeša življenje (zboli otrok, več dela v službi, manj energije…)?

ORGANIZACIJA

 • Različni tipi organizacije
 • Reši kviz in ugotovi kam spadaš ti?
 • Najboljši organizacijski nasveti zbrani na enem mestu

RUTINE

 • Nasveti, da je vpeljava rutin lažja in da ostanejo s teboj na dolgi rok
 • Priporočene rutine, da je skrb za dom lažja
 • Kako vplesti družinske člane, da prevzamejo del nalog
 • Spremeni svoje nakupne navade in prihrani denar

Posebni bonusi, ki so dosegljivi le za kratek čas, to je do srede 14. februarja do polnoči.

BONUS: Mi smo ekipa – praktični vodnik, kako doseči, da smo v skrb za dom vključeni vsi brez drame in nenehnih pregovarjanj

BONUS: Ustavi svoje begajoče možgane in prihrani svoj čas! Praktičen vodnik s konkretnimi rešitvami

BONUS: Skrb za dom od A do Ž: vsi plonk listi za enem mestu (rutina čiščenja, načrtovanje obrokov, jedilnik, pregled zaloge, mesečna-tedenska-dnevna opravila …)

 

BONUS 1: Organizacija časa

Top nasveti, da vsak dan najdeš pomembnih 17 minut

(cena 54 €)

Pokažem ti, da tudi tvoj dan ima lahko 17 minut, ki jih boš naprej namenila odpravljanju navlake in organizaciji tistega, kar želiš, nato pa le še super hitri ureditvi doma, da izgleda urejen po tvoji meri. Potem ti ne bo treba več nenehno pospravljati, iskati in prelagati stvari, ob koncu tedna boš pa fraj in ne bo vse v znaku urejanja raztura doma.

BONUS 2: Reci stop blokadam, ki te ustavljajo!

(cena 111 €)

Najbolj pogoste čustvene blokade in 4 triki, kako jih zagotovo premagati ter obrniti sebi v prid. Po tem kratkem seminarju ne boš nikoli več to, kar si danes.

BONUS 3: Sem mama, sedaj ni pravi čas

(cena 33 €)

Pokažem ti, kako enostavno, mimogrede in z lahkoto odpraviti navlako z majhnimi otroki. Kar se ti je še včeraj zdelo nemogoče, zate lahko že danes postane nova realnost. 

BONUS 4: Brez veze, itak nimam podpore

(cena 33 €)

Najpogosteje se dogaja, da pri odpravljanju navlake partner ne sodeluje. Če se ti zdi, da bi to lahko bil tudi vajin izziv naj ti povem, da imam zate rešitev, ki te bo v zelo kratkem času prepričala, da je vsa podpora odvisna od tvojega pristopa! #mamoto!

BONUS 5: Trije triki, da bo navlaka res zapustila tvoj dom

(cena 54 €)

V tem kratkem seminarju ti pokažem, kako se lotiti prodaje stvari, ki jih ne potrebujete več in ti dam 5 nasvetov za hitrejšo in boljšo prodajo teh stvari. Vsaka prodana stvar bo za vaš dom pomenila nov val svežine, svobode, ti pa ob tem ne boš imela slabe vesti. Čaka te še seznam, kam stvari lahko podariš in trije nasveti, da ti bo ob tem lažje.

BONUS 6: Home tour mojega doma

Iz teorije v prakso realnega življenja mame.

Želim ti dati vpogled v delček mojega doma in ti s tem potrditi, da je vse to mogoče tudi v praksi, v realnem življenju mame dveh majhnih otrokov. Želim, da začutiš, da moj dom ni »popoln«, ni vse novo, ni vse stilsko organizirano … a točno ta dom, služi meni, tako da imam jaz več časa za vse tisto, kar mi je resnično pomembno in v veselje.

BONUS 7: Članstvo Svobodna doma

1 mesečna brezplačna dodatna podpora v zaprtem članstvu Svobodna doma

(cena 37 €)

Da te še dodatno razbremenim časovnega pritiska, ti podarjam še dva meseca podpornega časa v zaprtem članstvu Svobodna doma, kjer so zbrane moje tečajnice, ki se zavedajo moči podpornega okolja. V članstvu se na mesečni ravni lotevamo novih nalog in skrbimo za to, da ne pademo nazaj v stare začarane kroge.

Kako tečaj poteka?

Špela, tečajnica:
»Meni zelo pomaga tvoja umirjenost in prijazne spodbude. Vidi se, da ti ni vseeno za nas, da nam res želiš pomagati, da pridemo do umirjenega doma brez nepotrebnih stvari. Si preprosta, srčna in iskriva oseba. Prav tako pa je ta naša skupinica tako spodbudna in punce ste vse tako prijazne. Všeč mi je, ko delite svoje zmage, nasvete in tako se druge brcnete v rit, da kaj malega postorimo. Hvala za vse vas, sem res srečna da sem vas našla in postala del te skupnosti.«
Tjaša, tečajnica:

»Meni je zelo všeč način, kako nas spodbujaš in motiviraš. Res sem vesela tudi, da lahko objavimo svoje zmage in dobimo podporo drugih punc. Ker – bodimo iskreni – doma vprašanje, če kdo opazi.  Ampak ja, super si, všeč mi je način, kako nas motiviraš, hkrati pa ne priganjaš.«

Vem, da si sedaj lahko misliš…

Ta program sem oblikovala z mislijo, da te RAZBREMENIM, zato ne skrbi, da bo prenaporno. Vsi nasveti, ki jih boš dobila, bodo res olajšali tvoje urejanje doma. Naučila te bom, kako si ustvariti dodatne ure v dnevu, čisto zares. Spomnim se sebe, ko sem se na poti do točke, kjer sem sedaj, velikokrat izgubila, ko nisem vedela kako začeti in kako sploh naprej. Takrat bi dala vse, da bi mi kdo pokazal pot naprej in ne bi izgubljala svojega časa. Ali pa me samo potolažil, da nisem edina in dal motivacijo na naprej.

Razumem te. Ampak to je enkratna investicija v TEBE, ki ti bo na dolgi rok prinesla kar nekaj prihranka denarja. Znotraj programa bomo namreč delale tudi na spremembi naših nakupnih navad. S svojo investicijo v program, si boš postavila prioriteto in se z mojo podporo tega lotila zavzeto in odločno ter tako res dosegla veliko spremembo!

Ko sem bila sama na točki, na kateri si ti danes, sem si tudi mislila, da zmorem sama. Pa tudi sem. Ampak moja pot je bila dolga in polna napak. Tudi ti se na pot lahko podaš sama. Ampak vseeno te povabim, da se vprašaš ali ne bi raje imela preverjeno pot, po kateri se boš odpeljala do svojega želenega cilja veliko bolj enostavno in učinkovito? Poleg sebe nekoga, ki te bo prijel za roko in te peljal skozi dobre in slabe trenutke odpravljanja navlake? Nekoga, ki je bil točno tam, kjer si ti danes?

Lahko ti pomagam, da svoj dom v CELOTI urediš tako, da bo služil tebi in tvoji družinici in ne obratno! Da boste v njem živeli bolj sproščeno in da se boš ti končno razbremenila pritiska nedokončanega spiska gospodinjskih opravil in našla več časa za vse tisto, kar imaš res rada.

Naj dom služi tebi – in ne obratno!

V tem programu boš osvojila N.O.R sistem:

Kako učinkovito odpraviti NAVLAKO (ne glede na to, koliko jo imaš trenutno doma) in se na pravilen način soočiti s čustvenimi blokadami in vsemi “KAJ-PA-ČE-ji”

Kako ORGANIZIRATI svoj dom na način, da bo ustrezal tebi! Glede na tvoje karakteristike bova poiskali konkretne rešitve prav zate!

Razvili bova RUTINE, ki ti bodo pomagale, da bo vzdrževanje reda lahkotno.

Simona Š., tečajnica:
»Res vidim, da sedaj mimogrede, uporabljam moč ene minutke, stvari uredim nazaj…… prednost, ki jo vidim v delu s teboj, je to, da grem res naprej in da vztrajam … urejam tako, da se v prostoru res dobro počutim!… super se mi zdi tudi to, še posebej sedaj s tvojo pomočjo in podporo je to, da sem začela vključevati še svoje dva otroka. Otroka sedaj res sledita zgledu! Starejša hči, si sedaj kar sama začne urejati in to bi res veliko pomeni.«
Urša, tečajnica:

»Jaz ostajam v tvoji družbi, ker si “ljubeče sitna” – všeč mi je, da so spodbude redne, čeprav se ponavljajo, ker se prav zaradi tega vtisnejo v spomin (in v srce). Še bolj kot to pa mi je všeč tvoj osebni pristop – iz sporočil, ki jih pošlješ, je razvidno, da točno veš, kaj so moji trenutni izzivi, čeprav jih včasih omenim le mimogrede in s tem pokažeš, da nisem le številka. In da ni vse samo virtualno.«

Kaj torej dobiš?

Tvoja investicija?

Redna cena programa je 444 €, samo še nekaj dni pa ga lahko dobiš za 397 €!
Posebna cena velja le do 14. februarja do polnoči!

Izbiraš lahko med:

Enkratno plačilo 397 €
Plačilo v 2 obrokih po 220 €

Po prijavi v tečaj boš dobila na svoj email od mene prijavni obrazec, kjer določiš način plačila, na podlagi tega pa ti pripravim račun. 

VRATA SPLETNEGA TEČAJA UREJEN DOM VESELJA  SO TRENUTNO ZAPRTA

Prijavi se, da ti rezerviram prostor do večje svobode doma in ti sporočim takoj, ko bodo ponovno odprta vrata.

VRATA SPLETNEGA TEČAJA UREJEN DOM VESELJA  SO ODPRTA!

Izpolni obrazec in stran te bo preusmerila na podatke za plačilo. Znesek lahko poravnaš z nakazilom na TRR ali s PayPal plačilom (tudi kartice).

Vračilo denarja

Iskreno verjamem, da program deluje. Če boš po 14 dneh videla, da program ZATE ne deluje, ti denar vrnem. Če vložiš delo, a ne dobiš rezultatov, lahko dobiš denar nazaj. Delo: izpolnjeni pdf delovni listi in slike prej/potem.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Da, program je ZA TEBE, tudi če si zelo zaposlena, saj sem te pri sami pripravi programa imela v mislih. Moj cilj je, da ta program prinaša občutek lahkotnosti. Če si vedno v občutkih, da nimaš dovolj časa, boš ob koncu programa videla, koliko časa si pridobila nazaj! ( manj stvari=manj pospravljanja, VEČ ČASA)

DA, točno zato moraš zgrabiti to priložnost! In ne skrbi, tudi sama sem uredila dom z dvema majhnima otrokoma, tako da imam za tebe pripravljene odlične nasvete!

Razumem, kako izgleda, če vsaj na začetku od partnerja nimaš prave podpore. A to vsekakor ne bi smel biti razlog, da izpustiš odlično priložnost, da se priključiš programu in končno urediš tvoj dom tako, da boš v njem zadihala. Zaslužiš si, da se tudi ti doma počutiš razbremenjeno.

V tem primeru je program za tebe res prava izbira, saj bom ves čas ob tebi. Na voljo ti bom za pogovor, ko ti bo hudo in ko nikakor ne boš zmogla spustiti kaj od sebe.

Verjamem, da boš zmogla! S svojo investicijo v program, si boš postavila prioriteto in se z mojo podporo tega lotila zavzeto in odločno! Vmes bo čas za počitek, ne skrbi!

Sanija, tečajnica:
»Meni je full všeč tvoja prijaznost. Na kakšen prijazen način nam težiš no. In opominjaš na stvari, na katere pozabimo. S tabo se lahko počasi spreminjamo z navlako in hkrati tudi sebe!«
Mateja, tečajnica:

»Tina, tvoja družba me motivira in mi daje zagon za naprej. V skupinici je prijetna energija in vzdušje.«

Tudi sama sem mamica,
žena, podjetnica,

zato čutim tvoj občutek preplavljenosti, ki te (včasih) ujame, ko pljuješ med različnimi vlogami. A danes vem, da manj navlake doma pomeni tudi več časa za vse tisto, kar mi je resnično v veselje. Manj navlake pomeni tudi manj stresa in več lahkotnosti!

Draga moja, lahko pomagam tudi tebi! Tudi ti se zmoreš posloviti od vsega, kar ti ne služi in zaživiš bolj svobodno življenje doma!

Zakaj sem pravi naslov, da ti lahko pomagam?

Ker sem se tudi sama utapljala v občutkih, da se vrtim v začaranem krogu nenehnega pospravljanja, prelaganja in iskanja stvari. Ko pa sem končno vse uspela urediti, pa sta se navlaka in nered hitro vrnila.

Postopoma sem ugotovila kaj mi je v pomoč, da ohranjam urejenost in organiziranost, IN TO BREZ TEGA, da porabim ogromno časa in si vsakič znova dvigujem nivo stresa.

Danes z vsem svojim srcem verjamem v moč urejenega doma na hiter in enostaven način. 

Moje poslanstvo je pomagati preobremenjenim mamicam urediti dom tako, da v njem ponovno občutijo lahkotnost in veselje. Čas za pospravljanje zamenjajo za brezskrbno igro z otroki, za razvajanje sebe ali pa za druženje s partnerjem in prijatelji. Tega si vredna tudi ti!