Splošni pogoji uporabe spletnega mesta

Vse vsebine, objavljene na www.tinasimcic.si (v nadaljevanju spletna stran) in njenih podstraneh, so last podjetja Tina Simčič s.p., storitvene dejavnosti (v nadaljevanju: Ponudnik) in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene.

Brez dovoljena podjetja Tina Simčič s.p. se jih ne sme kopirati ali kakorkoli drugače deliti. Tina Simčič s.p. ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani in njenih podstrani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. 

Podjetje Tina Simčič s.p. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani, ki so v njeni lasti.

Vsaka uporaba spletnih strani, ki so v lasti in upravljanju ponudnika, vključno z brezplačnimi ali plačljivimi vsebinami, pomeni sprejemanje splošnih pogojev.

Ponudnik si pridržuje pravico do sprememb vsebin na spletni strani, vključno s spodaj navedenimi pogoji brez predhodnega obvestila. Spremembe o pogojih poslovanja bodo v vsakem trenutku dostopne na spletni strani, uporabniki in kupci o tem ne bodo posebej obveščeni.

V primeru, da nadaljujete z uporabo spletne strani, se smatra, da v celoti razumete in se strinjate s spremembami.

Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezno storitev ali izobraževalni program, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te Splošne pogoje.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na storitev ali izobraževalni program se izvede z izpolnitvijo spletne prijavnice ali preko e-pošte tina@tinasimcic.si.

Navodila za plačilo in rok plačila za posamezno storitev, izobraževalni program prejmejo vsi prijavitelji po prijavi na e-poštni naslov, ki so ga navedli na prijavnici.

S prijavo in plačilom kotizacije na katerokoli storitev ali izobraževalni program se prijavitelj zavezuje, da v opredeljenih rokih uredil plačilo, posredovanje določenih informacij potrebnih za uspešno sodelovanje ali druge dogovorjene obveznosti.

Prijave in plačilo kotizacije

Ponudnik si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru ponudnik denar vrne.

Odpoved s strani stranke je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov tina@tinasimcic.si. Skrajni rok za pisno odpoved brez obveznosti plačila kotizacije je 7 dni pred datumom storitve, začetka izobraževalnega programa. V primeru kasnejše odpovedi prijave, vam bo ponudnik kotizacijo zaračunal v celoti.

Za posamezne storitve, izobraževalne programe lahko veljajo posebni pogoji poslovanja, ki so navedeni na prijavnici in se mora prijavitelj z njimi izrecno strinjati.

Vsebina

Vse pravice so pridržane, kopiranje vsebine ali dela vsebine ni dovoljeno, razen če je v posameznem primeru določeno drugače.

Vsebina storitev, izobraževalnih programov in informacije na spletnih straneh tinasimcic.si si so informativne narave. V nobenem primeru Ponudnik ni odgovoren za kakršnokoli škodo (posredno, neposredno ali posledično), ki bi temeljila na informacijah te spletne strani ali na informacijah, ki so bile pridobljene v posamezni storitvi ali izobraževalnem programu.

Ponudnik po najboljših močeh natančno predstavi svoje storitve in izobraževalne programe, vendar so prijavitelji sami odgovorni za prijavo in kasneje za svoje rezultate. Ponudnik ne jamči ali daje garancijo za osebne rezultate, ki so med drugim odvisni tudi od posameznikovega znanja, količine časa in truda, ki ga vloži v implementacijo znanja.

Uporaba spletnih strani

Uporabnik spletnih strani se zavezuje, da NE BO:

 • žalil, obrekoval, grozil ali se drugače nesprejemljivo vedel proti drugim uporabnikom spletnih strani
 • objavljal nezakonite, nesprejemljive, neprimerne teme
 • kršil veljavne predpise in zakonodajo
 • oglaševal ali ponujal izdelke ali storitve brez predhodnega dogovora s Ponudnikom
 • na kakršnikoli drug način zavestno vznemirjal ali škodil Ponudniku in drugim uporabnikom

Ponudnik si pridržuje pravico, da iz baze e-naslovov brez predhodnega opozorila odstrani uporabnike, ki grobo kršijo te splošne pogoje.

Ponudnik si pridržuje pravico do napak na vseh svojih spletnih straneh in zanje ne prevzema odgovornosti.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne, nekomercialne namene.

Če imate kakšno vprašanje glede splošnih pogojev, pišite na tina@tinasimcic.si. Morebitne spore rešuje stvarno in krajevno pristojno sodišče Republike Slovenije.

Varstvo osebnih podatkov

Vaši podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih, produktih, storitvah, seminarjih, izobraževanjih, delavnicah in ostalih informacijah povezanih z našo dejavnostjo. Vaši podatki so strogo varovani preko spletnega ponudnika Mailerlite za zbiranje elektronskih naslovov (www.malilerlite.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov (ZVOP-1) in GDPR. 

Spletna stran na www.tinasimcic.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov uporabnikov, spremljajo pa njihove aktivnosti in zanimanje, z namenom zagotavljanja boljše izkušnje uporabnikov. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo. 

Namen uporabe vaših podatkov oz. elektronskega naslova, ki ste nam ga posredovali pri prijavi na eni izmed naših strani, je:

 • pošiljanje sporočil po elektronski pošti:
  • v zvezi z GDPR, ZVOP-1, ZVOP-2 ter varstvom osebnih podatkov in zasebnosti nasploh;
  • novic, obvestil (newsletter), nasvetov in drugih sporočil od podjetja Tina Simčič s.p. v povezavi s spletno stranjo www.tinasimcic.si ;
  • predlogov, ponudb in pogodb od podjetja ponudnika in njegovih partnerjev (pri čemer ponudnik partnerjem ne bo posredoval e-poštnega naslova imetnika);
  • posredovanje podatkov o plačilu za naročila in storitev podjetja ponudnikov.;

 

 • uporaba elektronskega naslova:
  • shranjevanje vašega e-poštnega naslova v bazi do preklica s strani imetnika ali podjetja  ponudnika in združevanje z drugimi podatki, ki jih je podjetje ponudnika pridobilo od imetnika;
  • preverjanje, ali gre pri posameznem e-poštnem naslovu za novo ali obstoječo stranko ter spremljanje in beleženje dostavljivosti poslanih e-poštnih sporočil;
  • posredovanje e-poštnega naslova enemu ali več pogodbenih obdelovalcev, ki za ponudnika opravljajo storitve pošiljanja e-poštnih sporočil;
  • posredovanje e-poštnega naslova tretjim osebam, če je ponudnik k takemu posredovanju zavezana z zakonom ali sodno ali drugo odredbo;
  • statistične in druge analize. 

Spletni piškotki

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani.

Obiskovalci spletnih strani imamo piškotke na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

To so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Sami po sebi piškotki niso škodljivi in so časovno omejeni, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

 • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
 • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
 • na delih spletnih mest, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
 • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), kar omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
 • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
 • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

Načini plačila in izdaja računov

Izdajatelj računov, ki se navezujejo na nakup storitev in produktov iz spletne strani www.tinasimcic.si, je podjetje Tina Simčič s.p., storitvene dejavnosti, Zgornji Brnik 31, 4207 Cerklje na Gorenjskem; Davčna številka: SI 93129793

Vsa izobraževanja poravnate z nakazilom na transakcijski račun. Pri oddaji naročila boste na spletni strani ali/in na elektronski naslov prejeli ponudbo in potrebne podatke za nakazilo.

Vsa nakazila morajo biti sprovedena na račun podjetja Tina Simčič s.p., storitvene dejavnosti in sicer na TRR, odprt pri NLB d. d., s številko: SI56 0284 3026 5164 521.

Podjetje Tina Simčič s.p. ni davčni zavezanec.

Plačilo za izobraževanje mora biti na poravnano pred izvedbo izobraževanja na dogovorjeni datum, sicer si pridržujemo pravico do odpovedi storitve. Račun boste prejeli najkasneje v 30 dneh po prejetem plačilu na naveden elektronski naslov. Računov ne pošiljamo po pošti, če potrebujete fizično kopijo računa, nam to pravočasno sporočite.

Načini plačila

Kupec lahko naročilo plača na naslednje načine:

Nakazilo na TRR

Ob oddaji naročila se bodo uporabniku izpisali podatki za nakazilo na transakcijski račun ponudnika. Plačilo je treba poravnati v roku 3 delovnih dni po naročilu.

V primeru uporabe časovno omejene kode za popust, je plačilo potrebno poravnati v roku enega delovnega dne od konca veljavnosti kode.

Po prejemu plačila začne veljati rok za dobavo digitalnih vsebin, ki je 1-3 delovne dni.

PayPal

Omogočamo tudi plačilo s PayPalom. Uporabnik lahko uporabi stanje na svojem PayPal računu ali plača s kreditno kartico. Takoj po plačilu bo kupec omogočen dostop do kupljenih digitalnih vsebin.

Kupec se z naročilom spletnih tečajev in drugih produktov iz spletne trgovine strinja in soglaša s pogoji za digitalni prenos, ki določajo, da z začetkom prenosa izgubi pravico do odstopa od naročila. Reklamacija in vračilo denarja po tem, ko ste prejeli gradivo/produkt, ni mogoča. V primeru težav z dostopom ali prenosom, se obrnite na avtorja (Tina Simčič), ki bo zagotovil, da plačane produkte prejmete.

Kontaktni podatki

Za vprašanja in/ali predloge glede politike piškotkov in tega dokumenta, nas prosimo, kontaktirajte:

Tina Simčič, storitvene dejavnosti s.p.,
Zgornji Brnik 31
4207 Cerklje na Gorenjskem

Slovenija
Spletna stran: https://www.tinasimic.si
E-pošta: tina@tinasimcic.si