Tina Simčič

Moje ime je Tina,

tudi sama sem mama, žena, podjetnica in zato čutim tvoj občutek preplavljenosti, ki te (včasih) ujame, ko pljuješ med različnimi vlogami. A danes vem, da manj navlake doma pomeni tudi več časa za vse tisto, kar mi je resnično v veselje. Manj navlake pomeni tudi manj stresa in več lahkotnosti!

Draga moja, lahko pomagam tudi tebi! Tudi ti se zmoreš posloviti od vsega, kar ti ne služi in zaživiš bolj svobodno življenje doma!

Zakaj sem pravi naslov, da ti lahko pomagam?

Ker sem se tudi sama utapljala v občutkih, da se vrtim v začaranem krogu nenehnega pospravljanja, prelaganja in iskanja stvari. Ko pa sem končno vse uspela urediti, pa sta se navlaka in nered hitro vrnila.

Postopoma sem ugotovila kaj mi je v pomoč, da ohranjam urejenost in organiziranost, IN TO BREZ TEGA, da porabim ogromno časa in si vsakič znova dvigujem nivo stresa.

Danes z vsem svojim srcem verjamem v moč urejenega doma na hiter in enostaven način. 

Moje poslanstvo je pomagati preobremenjenim mamicam urediti dom tako, da v njem ponovno občutijo lahkotnost in veselje. Čas za pospravljanje zamenjajo za brezskrbno igro z otroki, za razvajanje sebe ali pa za druženje s partnerjem in prijatelji. Tega si vredna tudi ti!

Danes VEM, da mamice NISMO na tem svetu zato, da poleg vsega kar delamo, nato le še nenehno pospravljamo in komaj čakamo, da otroci zaspijo, da se potem lotimo še vseh opravil.

Danes VEM, da ni nujno, da ostanemo v prepričanju »Messy house, happy kids« (torej, da bi morala veljati trditev “Razmetana hiša, veseli otroci”). Mogoče so otroci res srečni, ampak kaj pa se dogaja z mamico? Se to kdo vpraša? Je mamica v tem primeru tudi srečna?

Danes VEM, da obstaja rešitev, da ohranjaš svoj dom urejen za več kot 1 uro, tudi če imaš majhne otroke!

VEM, da si tudi ti vredna, da doma svobodo zadihaš.
Lahko ti pomagam, da svoj dom urediš tako, da bo služil tebi in tvoji družinici in ne obratno!

Naj ti povem mojo zgodbo…

V času druge porodniške sem se doma počutila vedno slabše. In zato sem velikokrat pobegnila v gozd, ki mi je predstavljal pravo oazo miru. Doma sem vedno bolj pogrešala umirjenost, kupi navlake, ki so se nam začeli nabirati po omarah in sčasoma tudi po tleh, so me vedno bolj dušili in motili. Velikokrat sem kje prebrala stavek »Razmetana hiša, srečni otroci« in sama sebe tolažila, da je to edina možnost, da naš dom pač še dolgo ne bo urejen. Seveda sem si želela samo to, da sta moja otroka srečna. Pri tem pa sem pozabila na sebe in na moje občutke doma, jaz se v domu polnem navlake nisem več dobro počutila. Naveličana sem bila nenehnega pospravljanja in prelaganja stvari iz enega konca na drugega. Ampak takrat sem sama sebe prepričala, da tako pač bo, dokler bosta otroka majhna.

Nato pa sem nekega dne začutila sem, da enostavno ne želim več ostati v občutku »PREŽIVETJA« in v mislih »TAKO PAČ JE!«. Začela sem iskati rešitev in sem jo tudi našla!

Danes vem, da mamice nismo na tem svetu zato, da le nenehno pospravljamo in da komaj čakamo, da otroci zaspijo, da potem dokončamo vsa gospodinjska opravila.

Danes dobro poznam korake, ki vodijo do urejenega doma veselja, do MANJ pospravljanja in do VEČ prostega časa. Prav te korake želim deliti s teboj v programu Urejen dom veselja.

Tudi ti si vredna, da doma svobodno zadihaš

Lahko ti pomagam, da svoj dom urediš tako, da bo služil tebi in tvoji družinici in ne obratno! Prijavi se na povsem brezplačni spoznavni klic. Izpolni spodnja polja in kmalu se ti oglasim.

Medijske objave

Spodaj si preberi / poslušaj medijske objave ter izvedi nekaj več o meni in o nasvetih, ki ti bodo koristili, da bo skrb za dom bolj lahkotna: