Skoči na vsebino

Umirjen praznični dom

je spletni tečaj, ki ti bo v 3-korakih pomagal, da se boš letos na praznike pripravila pravočasno in brez nepotrebnega stresa!

Tečaj je enostaven in preverjeno deluje: vodi te čez praktično urejanje doma, da ne izgubljaš svojega dragocenega časa!

Umirjen praznični dom

je spletni tečaj, ki ti bo v 3-korakih pomagal, da se boš letos na praznike pripravila pravočasno in brez nepotrebnega stresa!

Tečaj je enostaven in preverjeno deluje: vodi te čez praktično urejanje doma, da ne izgubljaš svojega dragocenega časa!

Tečaj vključuje TRI korake do umirjenega vstopa v praznike:

1. korak: izprazni glavo in se s pomočjo posebnega planerja pripravi na vse obveznosti (nakup/izdelava voščilnic + daril, načrtovanje jedilnika, nakup hrane itd)odpravi navlako iz dnevne sobe in naredi prostor za praznično drevesce

2. korak: preglej in organiziraj otroške igrače ter naredi prostor za nova darila

3. korak: na novo postavi prioritete in zapiši, kako si želiš preživeti praznike ter izvedi kako se pripraviti tudi na nenačrtovane situacije (v pomoč ti bo družinska zaprisega in afirmacije)

Umirjen praznični dom

Ta tečaj je zate, če:

🎄 si letos še posebej želiš pričarati umirjene praznike in se ob tem imeti prav zares fajn,
🎄 imaš dovolj tega, da vsako leto vložiš ogromno svoje energije in časa v praznike, a žal si na koncu tako utrujena, da prav zares ne uživaš v njih,
🎄 si vsako leto rečeš, da si boš vzela dovolj časa za vse priprave, a na koncu vedno hitiš, ne veš kje se sploh lotiti in opraviš vse v zadnjih dneh (na koncu že prav s slabo voljo, ker imaš občutek, da si za vse sama),
🎄 si že danes v stresu zaradi kupa otroških igrač, ki se bo ustvaril v teh dneh (aaa, v sebi pa veš, da imate že danes igračk preveč)?

Nisi edina. Tudi jaz sem to doživela.
In to v tem trenutku doživlja še kar nekaj mamic.

Toda ni treba, da je tako!
Tudi ti si vredna, da v praznikih resnično uživaš!

Kako bo tečaj potekal?

Kratke video vsebine z možnostjo ogleda v svojem tempu

Vsa kratka predavanja bodo pregledno naložena v spletni učilnici. Lahko me poslušaš ob času, ki je najbolj primeren za tvojo sezono življenja (med urejanjem, na poti v službo, na sprehodu …).

Praktični nasveti

S teboj bom podelila kup praktičnih nasvetov, ki jih lahko takoj spraviš v prakso in ti bodo prinesli boljše počutje!

Skupnost tebi enakih

Družimo se v zaprti FB skupnosti tebi enakih, kjer bo prostor za podporo, vprašanja, virtualni objem ali skupinsko motivacijo.

PDF plonk listki

Prejela boš pdf plonk listke, ki ti bodo pomagali, da boš lahko imela še boljši pregled nad dogajanjem in ne boš pozabila na ključne nasvete.

Ne odlašaj s prijavo in izkoristi UGODNEJŠO CENO tečaja. Do četrtka, 30. novembra je cena namesto 77 € le 44 €.

Dostop do spletne učilnice s celotno video vsebino in ostalimi pomočniki ti bo omogočen ob tvojem urejenem plačilu, s skupinsko  FB podporo pa pričnemo v petek, 01. decembra! 

Kaj o tečaju Umirjen praznični dom pravijo pretekle udeleženke?

Pridruži se mi na tečaju UMIRJEN PRAZNIČNI DOM in skupaj z menoj pripravi sebe in svoj dom na praznike brez nepotrebnega stresa!

🎄 Kaj če bi letos vstopila v praznične dni umirjeno, saj se boš vseh obveznosti lotila res pravočasno?
🎄 Kako bi se počutila, če skupaj z menoj urediš dnevno sobo po N.O.R. sistemu in pravočasno pripraviš poseben kotiček za praznično drevesce?
🎄 Kako navdušena si, če ti povem, da ti na tečaju izdam trike in dam napotke kako se enkrat za vselej lotiti urejanja otroških igračk?
🎄 Kako se počutiš ob mojem dovoljenju, da so letošnji prazniki lahko bolj po tvoji meri (in ne le po meri vseh drugih ljudi)? Obljubim, da so tako lahko samo še bolj prijetni!

Spodaj preberi kateri BONUSI so ti na voljo ob zgodnji prijavi in si rezerviraj svoje mesto! 

Odloči se za spremembo,
ki ti bo prinesla VEČ ČASA in MANJ STRESA!

Cena programa je:

77 €

Znižana cena tečaja  (43% popust!) ob prijavi v mesecu novembru! 

 

Bonus 1: 3 triki, da se otroci lažje poslovijo od igrač.

Bonus 2: 5 nasvetov, kako se izogniti kupom krame po koncu praznikov.

Bonus 3: 3-delni praznični vodnik daril, ki jih lahko izdelate sami in/ali kupite in ne bodo predstavljali navlake!

Tudi sama sem mamica,
žena, podjetnica,

zato čutim tvoj občutek preplavljenosti, ki te (včasih) ujame, ko pljuješ med različnimi vlogami. A danes vem, da manj navlake doma pomeni tudi več časa za vse tisto, kar mi je resnično v veselje. Manj navlake pomeni tudi manj stresa in več lahkotnosti!

Draga moja, lahko pomagam tudi tebi! Tudi ti se zmoreš posloviti od vsega, kar ti ne služi in zaživiš bolj svobodno življenje doma!

Zakaj sem pravi naslov, da ti lahko pomagam?

Ker sem se tudi sama utapljala v občutkih, da se vrtim v začaranem krogu nenehnega pospravljanja, prelaganja in iskanja stvari. Ko pa sem končno vse uspela urediti, pa sta se navlaka in nered hitro vrnila.

Postopoma sem ugotovila kaj mi je v pomoč, da ohranjam urejenost in organiziranost, IN TO BREZ TEGA, da porabim ogromno časa in si vsakič znova dvigujem nivo stresa.

Danes z vsem svojim srcem verjamem v moč urejenega doma na hiter in enostaven način. 

Moje poslanstvo je pomagati preobremenjenim mamicam urediti dom tako, da v njem ponovno občutijo lahkotnost in veselje. Čas za pospravljanje zamenjajo za brezskrbno igro z otroki, za razvajanje sebe ali pa za druženje s partnerjem in prijatelji. Tega si vredna tudi ti!