Skoči na vsebino

Nasvet #1, da preženeš “NIČ NIMAM ZA OBLEČI” iz svoje polne omare! 

Preveri, kaj imata skupnega nabasana garderobna omara in nenehno izgubljanje časa + tvoja slaba volja!  

Tako! Pa si tukaj! Dobrodošla na brezplačnem predavanju!
Bodi ponosna sama na sebe, da si pripravljena izvedeti, zakaj si tolikokrat rečeš »nič nimam za obleči«, kljub temu, da je tvoja omara polna oblačil.

Predavanje traja približno pol ure. Pripravi si kavico ali pa drug svoj najljubši napitek ter se udobno namesti!

Čakaj, čakaj, čakaj! Ne še pobegniti! Nekaj imam še zate!

Zate sem pripravila mini tečaj “TOČNO VEM KAJ OBLEČI”, ki ti bo pomagal, da se boš poslovila od večnega kaosa v omari in boš svojo garderobno omaro uredila in organizirala tako, da BOŠ VEDNO IMELA KAJ ZA OBLEČI!

V tem trenutku ima mini tečaj, ki ti pomaga urediti omaro zate prav posebno ceno, to je 77 €

(redna cena je 127 €)! 

Odpravi navlako & ohrani oblačila, ki so ti resnično všeč … pridobi na svoji samozavesti … brez stresa in preobremenjenosti!

“TOČNO VEM KAJ OBLEČI!”

je mini spletni tečaj za vse mamice naveličane večnega kaosa v omari, da bodo končno v njej vedno in v trenutku našle idejo, kaj obleči! 

Polna omara nič za obleč

Čakaj, čakaj, čakaj! Ne še pobegniti! Nekaj imam še zate!

Zate sem pripravila mini tečaj “TOČNO VEM KAJ OBLEČI!”, ki ti bo pomagal, da se boš poslovila od večnega kaosa v omari in boš svojo garderobno omaro uredila in organizirala tako, da BOŠ VEDNO IMELA KAJ ZA OBLEČI!

V tem trenutku ima mini tečaj, ki ti pomaga urediti omaro zate prav posebno ceno, to je 77 €

(redna cena je 127 €)! 

Odpravi navlako & ohrani oblačila, ki so ti resnično všeč … pridobi na svoji samozavesti … brez stresa in preobremenjenosti!

“TOČNO VEM KAJ OBLEČI!”

je mini spletni tečaj za vse mamice naveličane večnega kaosa v omari, da bodo končno v njej vedno in v trenutku našle idejo, kaj obleči! 

V treh korakih te naučim in podprem:

  1. Da boš enkrat za vselej odpravila navlako iz svoje garderobne omare.
  2. Da boš svojo omaro z oblačili organizirala tako, da bodo oblačila bolj dostopna in pregledno urejena. V svoji omari boš tako odkrila čisto nove kombinacije na katere sedaj nisi niti pomislila.
  3. Da boš s pomočjo mini nasvetov zmožna ohranjati red dlje kot le prvih 14 dni!

OMARA Z OBLAČILI, KI SO TI ZARES VŠEČ IN JIH RADA NOSIŠ

PREGLEDNO UREJENA OMARA, KJER TOČNO VEŠ, KJE IMAŠ KAKŠEN KOS OBLAČILA

LAŽJE OHRANJANJE NASTAVLJENEGA REDA

Kako se danes počutiš, ko odpreš svojo omaro?

Se je vsako jutro težko obleči? Želiš si, da bi bilo enostavno, a kljub omari polni oblačil, ni. Vsak dan se pojavi tisti neprijetni občutek »Ahh, spet ne vem kaj obleči!« in vsak dan izgubljaš čas z izbiro oblek, da na koncu nosiš ene in iste kose.

Si naveličana nakupovanja novih oblek, ki jih potem nikoli ne oblečeš? Morda si podlegla trendom, morda upaš, da boš z novimi kavbojkami zakrpala čustveno rano ali pa z njihovo pomočjo končno dosegla želeno težo? Čas je, da prekineš ta začarani krog, ki vodi le v izgubo denarja.

Si že večkrat sama poskusila urediti garderobno omaro, vendar si zmogla le neko površinsko urejanje, zaradi česar se nered in slaba volja vračata znova in znova?

Si utrujena zaradi začaranega kroga in neprijetnih občutkov, ki ti jih povzroča preveč oblek v tvoji omari? Želiš si, da bi ostajala čarobna palčka, ki bi ti pomagala, da se končno posloviš od vseh prevelikih, premajhnih, zate neprimernih oblek… ?
Ohh, točno vem kako se počutiš!
A še preden obupaš, naj ti povem, da je lahko drugače.

Si predstavljaš, da

Vsekakor nisi edina, ki si ji vse to ta trenutek zdi povsem nemogoče! Pri svojem delu se srečujem s številnimi mamicami, ki so bile obremenjene z garderobno omaro, a smo s preverjenim sistemom ustvarile izbor oblek, v katerim se počutimo najbolj prijetno, udobno in lepo!

Ali si pripravljena, da si ustvariš izbor oblačil, ki jih imaš resnično rada, in to brez stresa in občutka preplavljenosti?

Potem si na pravem mestu!

Odpravljanje navlake in urejanje garderobne omare ni enostavno. Ja, v teoriji se res sliši preprosto: vzemi vse iz omare, položi vsa oblačila in posteljo in se odloči kaj ostane in kaj ne. Toda tukaj je velikokrat preslišano dejstvo: če bi bilo to res tako enostavno, niti ne bi prišlo do situacij, ko kljub polni omari čutiš, da nimaš nič pametnega za obleči.

Sprejemanje (navidezno lahkih) odločitev ni enostavno za vse, zato ne imej slabe vesti, če se najdeš v teh besedah. Dodajva zraven še čustva in vse skupaj postane še težje. Zato ni nič čudnega, da se ne zmoreš ločiti od oblačil, ki si jih nekoč nosila, danes pa ti niso več prav. Ali pa od tistih dragih kosov, za katere čutiš, da so predobri, da bi jih kar podarila. Vem, da se vsakič znova sprašuješ, kaj narediti s temi kosi, kot tudi kaj narediti v primeru, če si sedaj v neki posebni sezoni življenja (v posebni sezoni življenja: nosečnost, delo na spremembi telesne teže, menjava službe itd).

Slišim te, čutim te

Lahko ti pomagam na podlagi izkušenj, ki sem jih pridobila s svojim delom. Pridruži se meni in ostalim tečajnicam, ki so pripravljene nekaj spremeniti in se končno posloviti od vseh oblek, ki jim ne služijo več!

Kaj sploh lahko pričakuješ od tečaja? 

Tečaj te vodi skozi preverjen N.O.R. sistem (v naprej posnete video vsebine, ki si jih lahko poslušaš v svojem tempu) z mojo osebno podporo znotraj zaprte FB skupnosti (ni pa to pogoj).

UČINKOVIT in PRAKTIČEN SISTEM

Tudi sama se še spomnim, kako sem se počutila, ko sem se prvič lotila odpravljanja navlake iz moje garderobne omare. Zaradi tega te lažje vodim skozi proces sprejemanja številnih odločitev: kje in kako začeti, kaj ohraniti in kaj sploh narediti s stvarmi, ki jih ne potrebuješ več.

Dala ti bom tudi nasvete kako se lotiti organizacije omare, da bodo oblačila čim bolj pregledno urejena in lahko dosegljiva. Na koncu pa bom s teboj podelila še nasvete, kako čim lažje ohranjati red, ki ga bova skupaj ustvarili.

ČUSTVENA PODPORA

Če si se v preteklosti že lotila urejanja garderobne omare in bila pri tem neuspešna, potem veš, da v resnici ne gre samo za »oblačila«. Hitro se vpletejo čustva in naučiti se moraš, kako se sploh posloviti od oblačil, kako se soočiti z občutkom krivde, sramu in negotovosti in kako ohraniti spomine brez fizičnega oblačila. Znotraj tečaja te bom naučila, kako se spoprijeti s temi čustvenimi izzivi, da se boš končno poslovila z zaupanjem.

Ob koncu tečaja boš:

Samozavestna glede svoje izbire oblačil glede na tvoj stil.

Čutila zadovoljstvo, saj se boš odločno in z zaupanjem poslovila od oblačil, ki ti ne služijo več (tudi od tistih, kjer še danes čutiš največ navezanosti).

Imela boš jasen načrt, kaj narediti z oblačili, ki jih boš določila, da jih ne potrebuješ več.

Nič več slabe volje in neprijetnih občutkov. Zadihaj skupaj s svojo omaro. Čas je!

Kako tečaj poteka?

Tečaj je razdeljen na 3 sklope (N.O.R sistem), v katerih je skupno X posnetkov (s prijavo v tečaj dobiš dostop do spletne učilnice in si lahko posnetke poslušaš/ogledaš v svojem tempu, ob času, ki ti najbolj ustreza):

💙 Kje in kako začeti z odpravljanjem navlake?
💙 Definiraj svoj osebni stil in z njegovo pomočjo naredi svoj TOP izbor oblek
💙 Hitra akcija
💙 Pomoč pri sprejemanju odločitev pri čustvenih blokadah »Mogoče/Kaj-pa-če«
        A) »Ampak za to sem res veliko plačala!«
        B) »Saj mi je čisto všeč … ampak tega nikoli ne nosim!«
        C) »Obleke mi niso več Ok … kaj naj naredim?«
        D) »Obleke s čustvenimi spomini.«
        E) »Kaj pa če bom to še potrebovala!«
💙 Še zadnja vprašanja, ki te bodo spodbudila k več odločnosti in zaupanja

💙 Praktični nasveti glede na različne tipe organizacije
💙 Video prikaz zlaganja oblek

Preprosti nasveti, ki bodo pomagali, da se nered ne bo vrnil v omaro že po prvem večjem pomerjanju oblek / že po 14 dneh

Hkrati pa ti ponujam BONUS možnost, da se nam za 21 dni priključiš znotraj zaprte FB skupine, kjer ti bom dala še dodano podporo in spodbudo, da ne obupaš sredi poti. V skupinici bom enkrat na teden odgovarjala na tvoja vprašanja in ti svetovala na čisto tvojem konkretnem primeru (glede najboljšega izkoristka tvoje garderobne omare, glede tvojih čustvenih blokad, glede tvojega specifičnega vprašanja).

Z nakupom tečaja dobiš:

Učinkovit načrt za odpravljanje navlake – Tudi sama vem, da odpravljanje navlake ni enostavno, a obljubim ti, da ti bo s tako podporo veliko lažje. Sledi video vsebini in plonk listkom, ki sem jih pripravila z mislijo na to, da te razbremenim.

PDF vodnik »AHA-to je moj stil!« — Ne ostajaj le pri ugibanju, kaj je sploh tvoj stil. Vodnik te vodi po korakih do tvojega osebna sloga. Verjemi, da se boš ob koncu počutila samozavestno, ker boš uredila svojo omaro po svojih željah! Prav tako pa boš s pomočjo vodnika nakupovala pametneje in dolgoročno boš prihranila precej denarja.

Sočutno razumevanje, a hkrati odločno spodbujanje — Zelo dobro se zavedam, da so oblačila več kot »samo oblačila«. Vse kar imamo, pripoveduje neko zgodbo, kar pomeni, da spuščanje teh stvari ni enostavno. Naj te vodim in podpiram v tem procesu soočanja s čustvenimi blokadami. Skupaj jih lahko premagava! 

Jasno usmeritev kaj narediti z oblekami, ki jih ne potrebuješ več – Ja, za obleke si lahko zapravila kar nekaj denarja in bi si sedaj želela povrniti vsaj nekaj denarja.  Dala ti bom nasvete kako se lahko lotiš prodaje, hkrati pa te bom spomnila na premislek o tem ali je to vredno tvojega časa in energije? S pomočjo preproste formule si boš lahko izračunala, kaj je bolj vredno zate.

Pridruži se spletnemu tečaju še danes in si zagotovi znižano ceno!
Ne odlašaj več. S tem ustvarjaš samo še več navlake, ki ti le krade tvoj dragoceni čas in prostor. Čas je, da podreš blokade in ohraniš le tiste obleke, ki ti prinašajo veselje!

Ko se odločiš za nakup tečaja, ne investiraš le v lepšo garderobno omaro, ampak v svoje BOLJŠE POČUTJE.

S tečajem dobiš:

Vse to le za 77 €

(redna cena programa je 127 €)

+ SAMO TOKRAT DVA super BONUSA:

  1.  BONUS: GOSTUJOČE PREDAVANJE OSEBNE STILISKE 

V času FB druženja se nam bo v živo pridružila osebna stilistka in nam povedala nekaj nasvetov, ki bodo koristni pri kombiniranju oblačil.

Lahko ji boš tudi postavila vprašanje.

+
2. BONUS: PREDAVANJE “KAM Z OBLAČILI, KI JIH NE POTREBUJEŠ VEČ”

Odgovorim ti na vprašanje ali se lotiti prodaje ali donacije in ti dam konkretne rešitve, kaj storiti z oblačili, ki jih ne želiš kar zavreči