Si želiš končno urediti določene kotičke doma, ki te že dlje časa motijo, pa se jih kar ne lotiš?

Sanjaš o tem, da se doma res dobro počutiš, saj te nič več ne obremenjuje navlaka, ki se je nabrala skozi leta?

Si želiš nasvetov in spodbude, da osvežiš svoj dom med poletjem z obvladljivi koraki?

Potem je poletni izziv OSVEŽEN POLETNI DOM zate!

Mi verjameš, da lahko tudi med poletjem uloviš žepke časa, ki jih nameniš urejanju doma z minimalnim naporom? Pridruži se mi v pozitivni skupinski energiji:

Skupaj z menoj zaženi kolesje odpravljanja navlake in osvoji motivacijo, da med poletjem narediš na lahkoten način veliko več, kot če ostajaš v prepričanju, da to zate ni mogoče. 

Skozi mini naloge se loti opravil, ki čez leto kar ne pridejo na vrsto, zaradi česar čutiš samo dodatno breme! Z mojo pomočjo se znebi te skale z ramen!

Že med poletjem v svoj dom POSTOPOMA vpelji določene rutine, ki bodo umirile vaš družinski vsakdan tudi v bolj pestri jeseni!

Ta izziv bo deloval zate tudi če:

Misliš, da je poletje čisto neprimeren čas za urejanje doma (hej, se strinjam, tudi jaz bi najraje 24/7 ležala na plaži, a vem, da me določena opravila vedno počakajo in potem samo bolj in bolj obremenjujejo): zato raje izberem pot, ko naredim na izi kaj vmes in mi je na dolgi rok lažje).

Te skrbi, da imate doma preveč navlake in sploh ni vredno začeti (verjemi, ključno je ravno to, da začneš! Vsak korak je 1000% več vreden, kot če se še naprej vrtiš v utrujajočem začaranem krogu).

Izziv pa ni zate:

Če nisi pripravljena slediti mini nalogam znotraj izziva in slišati mojih nasvetov.

Če nisi pripravljena nameniti urejanju doma niti 20 minut na TEDEN.

Ne pozabi! Moj cilj je, da te razbremenim, in ne obratno!

Poletni izziv bo potekal od začetka julija do konca avgusta 2024

V tem času se bomo družile v ekskluzivni zaprti Facebook skupini »OSVEŽEN POLETNI DOM«, kjer ti bodo na voljo mini naloge (v obliki video objave + krajšega pisnega navodila), moja spodbuda in dodatni nasveti ter skupinska energija za dodaten zagon!

Že konec junija se boš lahko priključila skupinici, nato pa boš celo poletje tam našla mojo podporo, nasvete in inspiracijo, da urediš določene kotičke v svojem domu!

Vsak teden bomo skupaj delale na ENI MINI NALOGI, tako da bo izziv res obvladljiv. Zavedam se, da boš vmes odsotna zaradi dopusta. Takrat lahko nalogo enostavno preskočiš, vseeno pa te bom spodbujala, da jo v našem skupnem druženju vseeno nadoknadiš za nazaj!

Vmes se bomo parkrat dobile na Zoom srečanju v živo, ko bom odgovorila na vaša vprašanja ter vas še dodatno spodbudila! Sicer pa bom tudi sproti odgovorila na vprašanja, da se boš lahko čim hitreje premaknila naprej!

Datumi naših srečanj:

torek, 23. julij ob 21:00

četrtek, 01. avgust ob 20:30

torek, 20. avgust ob 20:30

Če ne moreš biti z nami, ne skrbi – posnetek te bo čakal v skupini, da ga lahko poslušaš takrat, ko bo tebi najbolj ustrezalo.

Vrednost izziva je neprecenljiva za vse tiste, ki vas navlaka močno obremenjuje, vam krade prostor, čas in energijo!

Vključitev v izziv je investicija v TVOJE BOLJŠE POČUTJE DOMA! Koliko je to vredno? Vsekakor veliko več kot cena, ki ti jo ponujam spodaj! 

Cena izziva: 127 €

Te zanima, kaj lahko ta poletni izziv spremeni tvoje življenje? 

  • Doma se boš počutila bolj PRIJETNO in SPROŠČENO ♥,
  • začela boš spreminjati vašo družinsko “kulturo” skrbi za dom – vedno bolj bodo v skrb za dom vključeni tudi drugi, ti pa boš vedno bolj razbremenjena, 
  • uredila boš vsaj 8 kotičkov doma oziroma se lotila 8 opravil, ki bodo imeli pozitiven vpliv na tvoje razpoloženje doma,
  • povezala se boš z ostalimi ženskami, ki imajo podobne izzive in želje – tukaj prejmeš spodbudo skupinsko energijo, ki bo tudi tebe potegnila naprej!

Ob vpisu pa prejmeš tudi BONUSE: 

Bonus #1: Neprecenljiva podpora znotraj zaprte FB skupine

Moja podpora in podpora ostalih žensk s podobnimi izzivi in željami, bo poskrbela, da to ne bo samo še en tečaj, ki si ga kupila, a ne uresničila.

Bonus #2: Otroci in ustvarjanje navad

Pokažem ti, kako lahko tudi pri otrocih začneš delati spremembe – da bodo tudi oni ustvarili navade (vračanje stvari nazaj na svoja mesta, sodelovanje pri pospravljanju, prevzem odgovornosti za svoje stvari …).

Zate sem pripravila praktični vodnik Mi smo ekipa – ki ti pomaga doseči, da smo v skrb za dom vključeni vsi brez drame in nenehnih pregovarjanj.

Vrednost: 67 €, zate: brezplačno

Bonus #3: Kako v poletju “pričaraš” dodaten čas za več svobode doma?

Naučim te, kako si lahko na račun boljše organizacije sprostiš več časa in kako ga lahko učinkovito izkoristiš za tisto, kar ti je res dragoceno!

Vrednost: 67 €, zate: brezplačno

Bonus #4: Z urejenimi igračami do več samostojne otroške igre 

Naučim te, kako odločno odpraviš navlako med igračami in jih organiziraš tako, da ustvariš bolj podporno okolje za več samostojne otroške igre ter večjo vključenost pri samostojnem pospravljanju igrač. 

Vrednost: 67 €, zate: brezplačno

Po lahkotnem poletnem izzivu boš:

Čutila, kako ti je prav odpadlo breme navlake, saj se boš poslovila od stvari, ki ti ne služijo več!

Čutila moč, samozavest in ponos, da si med poletjem opravila tisto, kar si že dolgo prelagala!

Vedela, da bo vstop v jesen lažji, saj si naredila prostor za tisto, kar je res pomembno in dragoceno zate in za tvojo družino v trenutni sezoni življenja. 

Hej, hej, jaz sem Tina!

Z vsem svojim srcem verjamem v moč urejenega doma na hiter in enostaven način. Moja otroka sta moj navdih, da sem se poslovila od navlake in organizirala naš dom, da deluje za nas (in ne obratno!).

Ne pusti, da gre mimo tebe še najmanj 1 mesec, ko se doma počutiš preobremenjeno zaradi vseh opravil in kupov stvari, ki se samo nalagajo in nalagajo!

Z veseljem pomagam tudi tebi!

TUDI TI SI VREDNA, da občutiš, kako je prijetno živeti v domu z manj stvarmi, ki jih sploh ne uporabljaš/te in ti niso niti malo v veselje!

Manj stvari, manj pospravljanja