Skoči na vsebino
Osvežen poletni dom

 

Si želiš končno urediti določene kotičke doma, ki te že dlje časa motijo, pa se jih kar ne lotiš?

Sanjaš o tem, da se doma res dobro počutiš, saj te nič več ne obremenjuje navlaka, ki se je nabrala skozi leta?

Si želiš nasvetov in spodbude, da osvežiš svoj dom med poletjem z obvladljivi koraki?

Se veseliš tega, da bi se končno poslovila od odvečnega in tako lažje vstopila v novo šolsko leto?

Potem je poletni izziv OSVEŽEN POLETNI DOM zate!

Vem, da lahko med poletjem uloviš žepke časa, ki jih nameniš urejanju doma z minimalnim naporom:

Skupaj z menoj zaženi kolesje odpravljanja navlake in osvoji motivacijo, da med poletjem narediš na lahkoten način veliko več, kot če bi se tega lotila sama.

Skozi mini naloge se loti opravil, ki čez leto kar ne pridejo na vrsto, zaradi česar čutiš samo dodatno breme! Z mojo pomočjo se znebi te skale z ramen!

Že med poletjem v svoj dom vpelji določene rutine, ki bodo umirile tvoj vsakdan v bolj pestri jeseni!

Ta izziv bo deloval zate tudi če:

Misliš, da je poletje čisto neprimeren čas za urejanje doma (hej, se strinjam, tudi jaz bi najraje 24/7 ležala na plaži, a vem, da me določena opravila vedno počakajo in potem samo bolj in bolj obremenjujejo: zato raje izberem pot, ko naredim na izi kaj vmes in mi je na dolgi rok lažje).

Te skrbi, da imate doma preveč navlake in sploh ni vredno začeti (verjemi, ključno je ravno to, da začneš! Vsak korak je 1000% več vreden, kot če se še naprej vrtiš v utrujajočem začaranem krogu).

Ne pozabi! Moj cilj je, da te razbremenim, in ne obratno!

Izziv pa ni zate:

Če nisi pripravljena slediti mini nalogam znotraj izziva in slišati mojih nasvetov.

Če nisi pripravljena nameniti urejanju doma niti 20 minut na TEDEN.

Poletni izziv bo potekal od začetka julija do konca avgusta 2023

V tem času se bomo družile v ekskluzivni zaprti Facebook skupini »OSVEŽEN POLETNI DOM«, kjer ti bodo na voljo mini naloge (v obliki video objave + krajšega pisnega navodila), moja spodbuda in dodatni nasveti ter skupinska energija za dodaten zagon!

Že konec junija se boš lahko priključila skupinici, nato pa boš celo poletje tam našla mojo podporo, nasvete in inspiracijo, da urediš določene kotičke v svojem domu!

Vsak teden bomo skupaj delale na ENI MINI NALOGI, tako da bo izziv res obvladljiv. Zavedam se, da boš vmes odsotna zaradi dopusta. Takrat lahko nalogo enostavno preskočiš, vseeno pa te bom spodbujala, da jo v našem skupnem druženju vseeno nadoknadiš za nazaj!

Vmes se bomo parkrat dobile na Zoom srečanju v živo, ko bom odgovorila na vaša vprašanja ter vas še dodatno spodbudila! Sicer pa bom tudi sproti odgovorila na vprašanja, da se boš lahko čim hitreje premaknila naprej!za

Datumi naših srečanj:

četrtek, 20. julij ob 21:00

četrtek, 3. avgust ob 20:30

četrtek, 24. avgust ob 20:30

Če ne moreš biti z nami, ne skrbi – posnetek te bo čakal v skupini, da ga lahko poslušaš takrat, ko bo tebi najbolj ustrezalo.

Vrednost izziva je neprecenljiva za vse tiste, ki vas navlaka močno obremenjuje, vam krade prostor, čas in energijo! Vključitev v izziv je investicija v TVOJE BOLJŠE POČUTJE DOMA! Koliko je to vredno?

Vsekakor veliko več kot cena, ki ti jo ponujam spodaj! 

 

Cena  izziva je 97 EUR.

Te zanima, kaj lahko pričakuješ od izziva? 

  • cilj je, da boš uredila vsaj 8 kotičkov doma oziroma se lotila 8 opravil, ki bodo imeli pozitiven vpliv na tvoje razpoloženje doma
  • skupaj bomo delale na uvedbi dveh pomembnih rutin, ki bosta razbremenili tvojo skrb za dom
  • dobiš prijetno in spodbudo skupinsko energijo, ki bo tudi tebe potegnila naprej!

Ob prijavi na tečaj ti pripada tudi BONUS: 

1. BONUS: 

Neprecenljiva podpora znotraj zaprte FB skupnosti, ki bo poskrbela, da to ne bo samo še en tečaj, ki si ga kupila, a ne uresničila.

Po izzivu boš:

Čutila, kako ti je prav odpadlo breme navlake, saj se boš poslovila od stvari, ki ti ne služijo več!

Čutila moč, samozavest in ponos, da si med poletjem opravila tisto, kar si že dolgo prelagala!

Vedela, da bo vstop v jesen lažji, saj si naredila prostor za tisto, kar ti je res dragoceno!

Moje ime je Tina,

tudi sama sem mama, žena, podjetnica in zato čutim tvoj občutek preplavljenosti, ki te (včasih) ujame, ko pluješ med različnimi vlogami. A danes vem, da manj navlake doma pomeni tudi več časa za vse tisto, kar mi je resnično v veselje. Manj navlake pomeni tudi manj stresa in več lahkotnosti!

Draga moja, lahko pomagam tudi tebi! Tudi ti se zmoreš posloviti od vsega, kar ti ne služi in zaživiš bolj svobodno življenje doma!

Zakaj sem pravi naslov, da ti lahko pomagam?

Ker sem se tudi sama utapljala v občutkih, da se vrtim v začaranem krogu nenehnega pospravljanja, prelaganja in iskanja stvari. Ko pa sem končno vse uspela urediti, pa sta se navlaka in nered hitro vrnila.

Postopoma sem ugotovila kaj mi je v pomoč, da ohranjam urejenost in organiziranost, IN TO BREZ TEGA, da porabim ogromno časa in si vsakič znova dvigujem nivo stresa.

Danes z vsem svojim srcem verjamem v moč urejenega doma na hiter in enostaven način. 

Moje poslanstvo je pomagati preobremenjenim mamicam urediti dom tako, da v njem ponovno občutijo lahkotnost in veselje. Čas za pospravljanje zamenjajo za brezskrbno igro z otroki, za razvajanje sebe ali pa za druženje s partnerjem in prijatelji. Tega si vredna tudi ti!